RENOVATIES

Naast het realiseren van opdrachten met betrekking tot keukens en meubels krijgen wij ook regelmatig aanvragen voor het realiseren van renovaties. Deze aanvragen omvatten vaak meerdere projecten als een nieuwe keuken, badkamermeubel, slaapkamerkasten, bedden etc. De wensen van de klant worden zorgvuldig genoteerd alvorens de tekeningen worden gemaakt. Uiteraard denken wij mee in de materiaal- en kleurkeuze en is het ons doel om te zorgen voor één geheel tussen de verschillende projecten.

Deze complete verbouwingen zijn een lust voor het oog! Niets is mooier om van ‘niets’ iets te maken. Wij leiden u dan ook met gepaste trots rond in enkele van onze uitgevoerde projecten.

VERBOUWING SLAAPKAMERS, KEUKEN EN BIJKEUKEN

SLAAPKAMER MET BADKAMER ENSUITE

Een slaapkamer met badkamer ensuite is een droomopdracht. Hoe mooi is het om voor iemand een rustgevende ruimte te creëren; een ontspannen sfeer zowel in de slaapkamer als aansluitend de badkamer. Een gevoel van welness!

De oorspronkelijke ruimte diende als fitnessruimte en straalde een gevoel van kilte uit. Uiteraard prima voor een fitnessruimte, maar niet voor de beoogde slaapkamer met een badkamer ensuite.

Als eerste hebben wij meer licht gecreëerd door het plaatsen van twee dakramen aan beide schuine kanten. Deze dakramen alsmede het complete dak zijn extra geluidswerend, zodat ook de regen je niet uit jouw welverdiende rust kan halen. De lichte eiken vloer in combinatie met de donkere plafondbalken zorgen voor nog meer sfeer. Aan zowel de linker- als de rechterkant zijn schuifdeuren geplaatst met daarachter veel opbergruimte.

De badkamer ensuite is een plaatje op zich. Qua kleur- en materiaalgebruik is deze volledige afgestemd op de slaapkamer. De badkamervloer is prachtig en past zeer goed bij zowel de vloer in de slaapkamer, als de overige elementen in de badkamer. Het welness gevoel komt in deze badkamer helemaal tot uiting door het doortrekken van de donkere tegels van de vloer naar de douchecabine en de overige wanden. Het eikenhouten badmeubel, alsmede de eikenhouten lijst maken de sfeer compleet. Let ook vooral op de mooie details, zoals de mooie waskommen en de bijpassende wandkranen.

WALK IN CLOSET

De droom van elke vrouw, een walk in closet, mag natuurlijk niet ontbreken. De aangrenzende kamer is hiervoor ‘opgeofferd’. De vloer van de slaapkamer loopt door in de walk in closet om zo één geheel te creëren. De walk in closet bestaat uit twee grote kasten. De linker kast is extra diep en loopt in een L-vorm. De rechterkast komt tot het plafond en is geplaatst voor de schuine wand. De hoge deuren met kader en strakke handvatten maken de droom compleet.

SLAAPKAMER MET BEDSTEE

Ook de trots van de familie verdient een spectaculaire slaapkamer! Dochters wil is wet en de keuze is gevallen op een heuse bedstee. De beschikbare ruimte is ten volle benut door aan beide kanten van het bed een kast te realiseren. Naast het feit dat de lades onder het bed zorgen voor een mooie geheel met beide kasten, kun je natuurlijk ook nooit genoeg opbergruimte hebben. De verlichting in de nis boven het bed zorgt voor veel knus en aangenaam leesplezier.

KEUKEN EN BIJKEUKEN

De keuken is een prachtig voorbeeld van hoe sfeerbepalend de keuze van de deuren en fronten zijn. Wij hebben bij deze klant een compleet nieuwe keuken geplaatst. De nieuwe keuken straalt warmte uit door de eiken fronten en deuren. De kleinere robuuste handvatten passen perfect bij het stoere werkblad. Een strakke vormgeving is verkregen door het ontbreken van de bovenkasten en het plaatsen van een koof met geïntegreerd afzuigsysteem. Ook in deze keuken kan een mooi fornuis natuurlijk niet ontbreken.

Via een deur in de keuken komen wij terecht in de bijkeuken. Voor de verbouwing waren dit twee op zichzelf staande ruimtes. Het doel van de verbouwing van de bijkeuken was om deze meer bij de keuken te betrekken. De kast naast de koelkast in de bijkeuken is dan ook van hetzelfde eiken gemaakt als deuren van de keuken. Ook de grepen uit de keuken komen in de bijkeuken terug.

Hiernaast is er een extra kast gemaakt om de wasmachine en droger in te plaatsen. Ook deze kast is van hetzelfde materiaal gemaakt als de keuken. Zowel de wasmachine als de droger worden boven en lade geplaatst zodat er een fijne werkhoogte wordt gecreëerd. Deze extra kast zorgt voor een opgeruimd en strak resultaat!

TRAP EN GARDEROBEKAST

De trap en garderobekast hadden nog niet de gewenste moderne uitstraling zoals de rest van het huis. Nadat de leuningen waren opgeknapt, konden wij aan de slag met de trap en de kast. De oude trap is compleet vernieuwd door een trap met massief eiken treden. Alle treden zijn voorzien van een mooi geïntegreerd anti-slip profiel. Onder de trap hebben we een garderobe gecreëerd voor de schoenen en jassen. Een lust voor het oog en een geheel met de rest van de benedenverdieping.