BADMEUBELS

Een badkamer is allang niet meer een plek waar men alleen even snel heengaat om tanden te poetsen of een snelle douche te nemen. Het is vooral een uitermate geschikte plek om tot rust te komen, een gevoel van luxe, wellness en warmte te ervaren en te genieten van bijvoorbeeld een ontspannend bad. Het is daarom belangrijk dat je je thuis voelt in je badkamer en de badkamer de sfeer uitstraalt waar jij gelukkig van wordt!

Op deze pagina laten wij u enkele voorbeelden zien van de badkamermeubels die wij hebben gemaakt. Voor meer voorbeelden verwijzen wij u door naar ons portfolio.

Dit robuuste badkamermeubel is gemaakt van wagondelen hout. Ook de spiegellijst, met ledstrip, is uit dit materiaal vervaardigd. De natuurstenen waskommen maken het geheel compleet.

Dit zwevende badkamermeubel is gemaakt van gefineerd eiken. Zowel het blad als de twee wasbakken zijn gemaakt van wit solid surface, waardoor deze naadloos op elkaar aansluiten. De greeploze brede laden bevatten elk nog een binnenlade.

Dit licht eiken badmeubel krijgt door het dikke betoncire (betonstuc) werkblad een stoere uitstraling. De witte waskommen maken dit badmeubel helemaal af.