VAN DAM INTERIEURBOUW

Van Dam Interieurbouw is een jong, professioneel en groeiend bedrijf gevestigd in Oudewater. In 2006 is Van Dam Interieurbouw opgericht door Arjon van Dam. Wat begon als eenmanszaak is in de loop van de jaren gegroeid naar een bedrijf met zes man sterk. Naast het aannemen van particuliere projecten werken wij geregeld samen met diverse aannemers. Voor hen realiseren wij complete wooninrichtingen naar wens. Mede door deze groei is de oorspronkelijke werkplaats in Papekop ingeruild voor een mooi pand op het industrieterrein van Oudewater. Naast een werkplaats is hier tevens de showroom gevestigd waar de ontelbare mogelijkheden bewonderd kunnen worden. Diverse stijlen, materialen, kleuren; wij kunnen al uw dromen waarmaken!

VERRASSEND MAATWERK

Van Dam interieurbouw is gespecialiseerd in het maken van een inrichting die past bij uw woonwensen. Voor zowel woning- als bedrijfsinterieur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen alles op ons; van ontwerp tot realisatie. Het enige dat u hoeft te doen, is uw wensen opgeven. Nadat wij een ontwerp naar wens hebben gemaakt, zorgen wij voor de uitvoering en plaatsing. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met producten van hoogwaardige kwaliteit en realiseren wij elk project met uiterste precisie en vakmanschap.

WIE ZIJN WIJ ?

Van Dam Interieurbouw kenmerkt zich door vakkundig personeel. Het hechte team van acht personen bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Wij kenmerken ons door enthousiasme, creativiteit en expertise. Hiernaast hebben wij een ijzersterk gehoor dat in combinatie met ons inlevingsvermogen voor mooie ontwerpen en tevreden klanten zorgt.

VACATURE

Gezocht: Enthousiaste ervaren zelfstandig meubelmaker / interieurbouwer!

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste ervaren zelfstandig interieurbouwer / meubelmaker. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en passie. Kun jij met plezier ontwerpen, vervaardigen en uitvoeren en realiseer jij dit met uiterste precisie, dan ben jij onze man of vrouw!

Het is een pre als je tevens aan onderstaande kenmerken voldoet:

  • Minimaal 4 jaar ervaring
  • Vanaf tekening kan werken
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken
  • Flexibel bent
  • In het bezit van minimaal Rijbewijs B.

Je bent zowel werkzaam in onze werkplaats in Oudewater, als op locatie om de producten te plaatsen en af te werken.

Soort dienstverband: voltijd (deeltijd in overleg)

Ben jij of ken jij diegene die wij zoeken? Stuur ons een mail via info@vandaminterieurbouw.nl of geef Arjon een belletje op 06-53562249.

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE BAAN OF STAGEPLEK ?

Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe aanwinsten! Ben jij die enthousiaste interieurbouwer / meubelmaker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, neem dan contact met ons op. Ook als jij op zoek bent naar een stageplaats of leerbaan kun jij contact met ons opnemen. Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden jou graag op.