KEUKENS

Wanneer je de betekenis van het woord ‘keuken’ opzoekt in het woordenboek wordt een keuken omschreven als een ruimte of een plaats in het huis waar het eten wordt klaargemaakt. Uiteraard is dat helemaal waar, maar wordt de keuken dan niet tekort gedaan? Volgens ons is een keuken zoveel meer; Een ruimte waar men samenkomt, gezelligheid, een glaasje, lekker kletsen, een ongedwongen moment samen na een dag hard werken. Een mooie open ruimte, gastvrijheid, een plek waar iedereen zich welkom voelt en waar je tot rust komt.

Uiteraard zijn er zoveel mensen, zoveel keuzes. Smaken verschillen en daardoor ook de inrichting, het materiaal en kleurgebruik. Echter, dit maakt de keuken juist uniek, maakt u uniek en maakt ons uniek. Wij draaien onze hand nergens voor om. Uw wens is ons bevel en wij gaan graag het gesprek aan over uw wensen en verwachtingen. Wij zijn uw luisterend oor en geven met betrekking tot het kleinste detail advies. Hierna maken wij een ontwerp naar wens, en zorgen wij voor de uitvoering en plaatsing.

SOORTEN KEUKENS

De keukens die wij maken zijn grotendeels te plaatsen in vier categorieën:

MAATWERK

Zoals al eerder gezegd leveren wij altijd maatwerk. Bij het ontwerpen van een keuken worden uw wensen als uitgangspunt genomen. De keuken wordt in zijn geheel vervaardigd, dat wil zeggen inclusief aanrechtblad, apparatuur, verlichting en grepen voor op de fronten. De keuzes voor deze onderdelen worden uiteraard door u gemaakt. Wij hebben stalen van werkbladen, fronten en grepen in onze showroom liggen. Tevens bezitten wij tientallen collectieboeken van diverse leveranciers. Wij vervaardigen keukens in alle prijsklassen en staan open voor elk idee.

Neemt u gerust een kijkje in onze showroom en haal uw hart op aan de talloze mogelijkheden!