BASIC KEUKEN

De basic keuken kenmerkt zich door zijn neutrale basis waarbij eenvoud en functionaliteit erg belangrijk is.  Deze keuken straalt rust uit door te kiezen voor twee of drie neutrale kleuren, als wit, zandtinten of een lichte kleur. Vaak worden de bovenkasten weggelaten voor een luchtiger uitstraling en kiest men voor wandplanken voor extra opbergruimte. Eenvoud hoeft uiteraard niet saai te zijn en er zijn mogelijkheden genoeg om aan uw wensen te voldoen en de gewenste sfeer uit te laten stralen.

Op deze pagina laten wij u enkele voorbeelden zien van basic keukens die wij hebben gemaakt. Voor meer voorbeelden verwijzen wij u door naar ons portfolio.

Deze keuken is een mooi voorbeeld van een keuken in Scandinavische stijl. Het gebruik van licht Lariks hout in combinatie met grijs werkblad zorgt voor een minimalistische uitstraling. De toevoeging van de blauwe kast zorgt voor een gewaagde afwisseling. 

Een strakke keuken van hoogwaardig plaatmateriaal in de kleuren groen en wit. Prachtig in zijn eenvoud en gezellig door de toevoeging van de wandplank met verlichting.

Deze keuken verkrijgt door slim gebruik van kleuren en materialen een mooie uitstraling. De opvallende handgrepen geven deze keuken een stoere twist.