MODERNE KEUKEN

De moderne keuken kenmerkt zich door strakke lijnen waarbij een symmetrisch en minimalistisch design de boventoon voert. De moderne keuken is glad en vaak greeploos. De meest voorkomende kleuren zijn wit, zwart of grijs of juist een effen felle kleur. Men ervaart een moderne keuken als overzichtelijk, luxe en rustgevend.

Op deze pagina laten wij u enkele voorbeelden zien van moderne keukens die wij hebben gemaakt. Voor meer voorbeelden verwijzen wij u door naar ons portfolio.

 

Deze stijlvolle L-keuken is super modern, strak en greeploos. Het marmerlook werkblad geeft de keuken een chique look. De notenhouten apparatuurkast geeft de keuken een warmere uitstraling.

Opvallend aan deze keuken zijn de ingebouwde apparatuurkasten. Hierdoor wordt de iets kleinere keuken ruimer. Een ander mooi detail is de inductiekookplaat mét geïntegreerde afzuiging.

De brede kaders en het dikke werkblad geven deze keuken een stoere uitstraling. Een mooie afwerking is het werkblad dat overloopt in de vensterbank. Door de afzuiger in het plafond te integreren, behoudt de keuken zijn ruimtelijkheid.